Nakon razvoda, 'bacila' se na posao
0

FOTO / Na setu novog spota J.Lo pokazala zavidno akrobatsko umijeće

Sarajevo-x.com
Prošlo je tek nekoliko sedmica otkako je Jennifer Lopez objavila da je njenom sedmogodišnjeem braku sa Markom Anthonyjem došao kraj. No, to lijepu pjevačicu i glumicu nije omelo da se "baci" na posao, slaveći novostečenu slobodu.

Lopez je u centru Los Angelesa snimala spot za novi single naslovljen "Papi", zabavnu plesnu numeru. Simpatični, ali zahtjevni scenario je od popularne J.Lo zahtijevao akrobatsko umijeće, što njoj, s obzirom na izvrsnu formu, nije predstavljalo problem.

Uspješno se prevrtala u zraku i izvodila akrobatske pokrete na ramenima nekolicine zgodnih pomagača.

Obučena u jednostavni komplet, kratke hlačice i košulju, 42-godišnja pjevačica je još jednom pokazala savršeno isklesano tijelo, na šta smo, uostalom, od nje i navikli.

Jennifer je na snimanju bila odlično raspoložena, a u pauzama je vrijeme provodila sa blizancima Maxom i Emmeom, koji su također boravili na setu.

Jennifer je prava radoholičarka pa je paralelno angažovana na više projekata. Trenutno snima novi filma "What to Exepect When Your're Expecting", komediju o kušnjama i nevoljama na koje nailaze trudnice. Uz Jennifer u filmu glume Cameron Diaz i Matthew Morrison.