Showbiz
0

Muškarci najviše žele izgledati kao Brad Pitt

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Prema rezultatima ankete u kojoj su učestvovali plastični hirurzi širom svijeta, muškarci najviše priželjkuju izgled hollywoodskog ljepotana Brada Pitta.

Popularni magazin za muškarce AskMen.com objavio je rezultate zanimljive ankete u kojoj je učestvovalo čak 20.000 plastičnih hirurga širom svijeta koji su se složili da većina njihovih muških pacijenata najviše želi izgledati kao filmska zvijezda Brad Pitt.

Naime, muškarci koji se prijavljuju za neki estetski zahvat najčešće žele imati identične oči, nos, usne, bradu i guzu kao zvijezda hit filma "Troja".

Kada je riječ o ženama, one naprosto žude za usnama Pittove izabranice, glumice Angeline Jolie. Dame koje interesuju fizička unapređenja njihovih tijela, redovno zahtijevaju grudi identične grudima Playbojeve zečice Pamele Anderson, seksi zaobljenu guzu pjevačice Jennifer Lopez ili oči kultne talijanske glumice Sophije Loren.

Brad Pitt, čiji je izgled želja svih muškaraca širom svijeta, u decembru prošle godine napunio je 44 godine, te od nedavno kruže glasine da je strašno zabrinut što njegov dobar izgled iščezava sa godinama.

Neimenovani izvor, blizak ovom glumcu, nedavno je otkrio: "Opsesija njegovim izgledom se od nedavno veoma pogoršala. Zaista mu je teško pala činjenica da ne izgleda više tako mladalački kao nekada".