Očajni otac
0

Mitch Winehouse: Amy treba pod ključ

FENA
Otac Amy Winheouse je nakon posljednjeg incidenta s udaranjem dvojice muškaraca spreman na drastične mjere. 'Amy za svoje dobro treba pod ključ', kaže. Potvrdio je i glasine da je prevarila muža.

Taksist Mitch Winehouse objašnjava da je spreman poduzeti očajničke mjere jer se posljednja rehabilitacija pokazala neučinkovitom za psihičko stanje njegove kćeri. "Ne mislim da će joj boravak negdje na šest tjedana riješiti sve probleme", kaže Mitch za News of the World.

"Potrebne su radikalnije mjere. Uhvatit ćemo se u koštac i suočiti se s njima." Mitch je odlučio pričati za medije nakon što se Amy izvukla s policijskom opomenom zbog javnog napada na dvojicu muškaraca, za što je mogla dobiti i do šest mjeseci zatvora.

"Želim da Amy bude na sigurnom i negdje gdje joj se ne može dogoditi ništa loše", nastavlja Mitch. "Kao njezin otac učinit ću ono što je za nju najbolje. Nažalost, ono što ja mislim da je za nju najbolje i što ona misli da je za nju najbolje dvije su različite stvari."

"Morat će biti umiješane i treće osobe. Trebat će psihologe, liječnike, lokalne zdravstvene vlasti i najbližu obitelj da odluče je li spremna za izolaciju. Sada je vrijeme da izvršimo pritisak kako bismo to učinili." "Rekao sam im da je opasna za sebe. Postoje dokazi o samoozljeđivanju, a opasna je i za druge ljude jer je nekoga napala."

Mitch je potvrdio i šuškanja medija da Amy vara muža Blakea Fieldera-Civila s 24-godišnjim asistentom svog menadžera Alexom Haynesom.

"Šokiran sam", priznaje Mitch. "Njegov je posao bio brinuti o Amy. Zamolio sam ga da bude pored nje dok se oporavlja. To nije bilo u opisu njegova posla", objašnjava Amyn otac.