Showbiz
0

Miss Engleske se mora udebljati (fotogalerija)

Sarajevo-x.com
Britanska ljepotica Georgia Horsley je, u petak prilikom gostovanja na američkom "Today" showu, priznala kako joj je rečeno da nabaci nekoliko kilograma za izbor za Miss svijeta, što je potpuno neočekivano budući da Miss Engleske nije premršava. U nastavku možete pogledati i njenu fotogaleriju kako biste se sami uvjerili da li joj nedostaje još nekoliko kilograma.

"Bila sam pomalo u šoku, jer ne mislim da sam premršava. Sasvim sam zadovoljna svojim izgledom. Iako, mislim da bih bila mnogo više povrijeđena da su mi rekli da smršam", izjavila je 20-godišnja Miss Engleske u petak prilikom gostovanja u "Today" showu, američke TV kuće NBC.

[SLIKA]3[/SLIKA] Prema njenim riječima organizatori prestižnog izbora ljepote žele da "njihove djevojke budu zanosne, ženstvene i zaobljene, radije nego anoreksične". "Imam više atletsku, pomalo mušku figuru, a ne prave ženske obline. Organizatori su me samo zamolili ako mogu da se malo udebljam, kako bih dobila takve obline", objasnila je 20-godišnja ljepotica.

Na pitanje kako namjerava ispuniti neobičan zadatak, a da se ne udeblja na pogrešnim mjestima odgovorila je: "Jest ću zdravu hranu poput bobičastog voća, avokada, masnije ribe i slično, a istovremeno ću mnogo vježbati. Ukoliko moj stomak počne rasti ili bedra se širiti, odmah ću prestati i pomiriti se s tim da imam atletsku građu i da jednostavno ne mogu imati ženske obline".

Georgia Horsleye ima nešto više od mjesec dana da nabaci nekoliko kilograma budući da će se izbor za Miss svijeta održati 1. decembra u Kini.