Cher momka našla preko FB-a
0

"Mislio je da sam prostitutka, jako je zabavan"

Sarajevo-x.com
Ron Zimmerman  i Cher
Ron Zimmerman i Cher
Kada ste slavni onda nije nimalo lako pronaći novog dečka. Ne možete tek tako ući u obližnji kafić i započeti priču sa simpatičnom osobom… Pjevačica Cher to jako dobro zna, stoga se pri traganju za čovjekom svojih snova poslužila modernom tehnologijom. Naime, ona je partnera Rona Zimmermana pronašla putem društvene mreže Facebook.

Zimmerman je prijatelj jedne prijateljice američke pjevačice i preko nje su se i upoznali na Facebooku, no na početku nije sve išlo tako glatko.

Ron Zimmerman je isprva vjerovao da razgovara s osobom koja se lažno predstavlja kao Cher, a, kako je priznao, čak je pomišljao da se iza profila krije prostitutka.

"Moja prijateljica ga je poznavala. Često je pisao zanimljive i smiješne stvari", ispričala je Cher, prisjećajući se kako je zapazila Tona.

Pjevačici se Ron učinio kao veoma zanimljiva osoba, pa se počela dopisivati s njim.

"Mislio je da se lažno predstavljam kao Cher ili da sam prostitutka, nije mu ni na kraj pameti bilo da sam to zaista ja. Razgovarali smo tako skoro jedan mjesec, a onda je nazvao moju prijateljicu i pitao da li sam to zaista ja, što mu je ona i potvrdila", kazala je Cher, prenosi Daily Mail.

Naravno 52-godišnji Zimmerman je isprva bio šokiran tim saznanjem, no Cher ga je uspjela ubijediti da je vrijeme i da se lično upoznaju.

"Dogovorili smo izlazak i rekla sam mu da ako se on ne svidi meni ili ja njemu, onda ćemo se jednostavno razići", ispričala je Cher objašnjavajući kako je počela njena veza s muškarcem kojeg je upoznala preko Facebooka.

Danas su veoma sretan i zaljubljen par. Razlika u godinama im ne smeta.

"Ja sam starija od njeg 12 godina, ali prije njega nisam izlazila s muškarcima starijim od 30 godina. On je najzabavnija osoba koju sam upoznala", ushićeno je priznala američka pop-diva.