Riješila veliku brigu
0

Misica Tanja Vujičić laserski skinula dioptriju

Sarajevo-x.com
Bivša misica Bosne i Hercegovine Tanja Vujičić odlučila se na veoma važan poduhvat u svom životu. Prošle sedmice na klinici u Banjaluci podvrgnula se laserskoj korekciji vida te konačno progledala bez pomoći naočala ili kontaktnih leća.

"Već dugi niz godina imala sam problema sa vidom. Još od petog razreda osnovne škole sam počela nositi naočale. S vremenom moja dioptrija se povećavala, a onda sam se odlučila za sočiva. Međutim, to je sve bilo jako naporno za mene, uvijek sam morala paziti kako se šminkam, kako stavljam sočiva... To mi je predstavljalo pravo mučenje", priča Tanja.

Nakon razgovora sa ljudima koji su i sami obavili ovakvu korekciju saznala je da postoji rješenje za njen problem s vidom.

"Pristala sam na operaciju koja je uspješno obavljena. Moj vid je sada odličan i osjećam se fenomenalno", nije mogla skriti zadovoljstvo ova ljepotica. "Prvi dan nakon operacije mogla sam perfektno vidjeti, kretati se i nastaviti normalan život. Jako sam srećna što sam se odlučila na ovaj korak i što sam se zauvijek riješila naočala i sočiva."

Tanja je svima koji imaju sličan problem preporučila upravo zahvat laserske korekcije vida.

"Operacija je trajala samo deset minuta, a moj problem je riješen za čitav život", istakla je Miss BiH za 2008. godinu.