New York
0

Mischa Barton iz psihijatrijske bolnice stigla na set

Sarajevo-x.com
Samo nekoliko dana nakon što je napustila psihijatrijsku bolnicu, britanska glumica Mischa Barton je zablistala na snimanju nove TV serije. Problematična glumica (23) se smijala i šalila na setu "The Beautiful Life" u maloj zlatnoj haljinici.

Kako je u ovoj seriji Mischin lik supermodel, morala je izgledati besprijekorno. Čini se da je zvijezda serije "The Orange County" dorasla izazovu, uprkos zabrinutosti njoj bliskih ljudi da je prerano ponovo počela sa snimanjem.

Iz psihijatrijske bolnice Cedars-Sinai Medical Centre u Los Angelesu, u kojoj je završila nakon konzumiranja droge, Mischa je puštena prošli mjesec.

"On je na rubu još jednog nervnog sloma, koji bi mogao biti ozbiljniji nego prošli", rekao je za Daily Mail glumici blizak prijatelj, dodajući da je prerano počela raditi te da je trebala uzeti više vremena za odmor.

Glumica je, naime, dva dana nakon što je puštena iz bolnice, došla na snimanje. Iako je izgledala umorno, bila je opuštena na setu svog novog showa.

Seriju "The Beautiful Life" producira glumac Ashton Kutcher, a priča se vrti oko grupe djevojaka i momaka koji dijele stan u New Yorku.