Kad popije čašicu više
0

Milla Jovovich ne zna izgovoriti svoje prezime

Sarajevo-x.com
Rođena Ukrajinka, holivudska glumica Milla Jovovich, ne zna izgovoriti svoje prezime kad popije čašicu više.

Ovaj 33-godišnji model i glumica smatra da je njeno prezime inače teško izgovoriti, a pogotovo ako je pod utjecajem alkohola.

"Mnogo se puta dogodilo kad čak i ja, u određenim trenucima, nakon nekoliko pića, ne znam izgovoriti svoje prezime", rekla je ova ljepotica koja se poslom modela počela baviti kad je imala samo 11 godina.

Milla, koja ima 21 mjesec starog sina sa zaručnikom, režiserom Paulom Andersonom, također nije željela da postane opsjednuta mršavljenjem nakon porođaja kad je snimala novi film, triler "A Perfect Getaway", jer je, kako je izjavila, htjela izgledati kao "normalna djevojka".

"Jedan od razloga zašto sam prihvatila tu ulogu je taj što se ne radi o akcijskom filmu, tako da nisam morala provoditi vrijeme trenirajući. Bilo mi je lijepo igrati običnu djevojku na njenom medenom mjesecu", ispičala je medijima Milla, inače i pjevačica koja sama piše pjesme.

"Mislila sam da je OK za ovaj film da ne moram izgubiti na težini. Nisam morala biti u formi superheroja, tako da sam zapravo smatrala kako je i bolje da nisam u luđački dobroj formi", kaže Jovovich.

Milla je u ostvarenju "A Perfect Getaway" utjelovila mladu na medenom mjesecu na Havajima, koja otkrije grupu psihopata koji ubijaju turiste.