Showbiz
53

Miley Cyrus snimila video u kojem plačući moli Trumpa da poštuje sve ljude

Klix.ba
Pjevačica Miley Cyrus podržavala je kandidate demokrata tokom predizborne predsjedničke kampanje i vrlo je razočarana zbog pobjede Donalda Trumpa.

Na Facebook je postavila video u kojem je je izrazila svoje osjećaje plačući i kazavši kako joj je žao što Hillary Clinton nije dobila priliku da bude prva predsjednica jer je to zaslužila.

"Još vjerujem da zaslužuje tokom svog života biti prva predsjednica. Zbog toga sam jako tužna. Žao mi je što nije imala tu priliku jer se borila jako dugo i vjerujem joj kada kaže da voli ovu zemlju. Jedino što je radila cijelog života je da učini ovu zemlju boljom", rekla je Cyrus plačući.

Svojim fanovima poručila je da se trebaju prilagoditi i prihvatiti sve onakve kakve jesu kazavši da prihvata Trumpu jer želi biti hippie s nadom.

"Molim vas (Trump, op.a.) odnosite se prema ljudima s ljubavlju, saosjećajem i poštovanjem, a onda ću i ja tako odnositi prema vama", kazala je pjevačica dodavši kako će mu rado pomoći ako bude želio razgovarati o nečemu što ne razumije.

Na kraju se još jednom obratila Clinton grcajući u suzama: "Hvala ti što si nas sve inspirisala".