Odgovara na optužbe i dijeli savjete
1

Miley Cyrus: Nisam anoreksična, zdravo se hranim, probajte i vi

Klix.ba
Tinejdžerska zvijezda Miley Cyrus je oštro odgovorila na optužbe da se izgladnjuje i bjesomučno vježba kako bi održavala vitku liniju.

Fotografija 19-godišnje pjevačice i glumice, snimljena dok je trčala sa svojim psom, pokrenula je pravu lavinu priča koje su se rasplamsale nakon što je na svom Twitter profilu postavila fotografiju na kojoj odbija da jede brzu hranu.

"Ne smijem to pojesti pa ću samo pomirisati", napisala je Miley ispod fotografije. Miley je nakon toga bila suočena sa nizom optužbi da ekstremnim dijetama šalje pogrešnu poruku mladim ljudima koji se ugledaju na nju.

Stoga je odlučila odgovoriit na optužbe kazavši da je hranu odbila pojesti iz zdravstvenih razloga.

"Svima onima koji me optužuju da sam anoreksična želim poručiti da imam alergiju na gluten i laktozu. Ne radi se o težini, već o zdravlju. Gluten je ionako s**nje. Za uskršnji ručak sam jela samo zdravu hranu i bila sam veoma ispunjena. Zdravlje je sreća", napisala je 19-godišnja zvijezda na Twitteru.

Čak je pozvala svoje fanove da prestanu konzumirati hranu koja sadrži gluten.

"Svi bi to trebali probati, barem na sedam dana. Promjene na koži, psihičkom i mentalnom zdravlja su nevjerovatne", poručila je Miley svojim fanovima.