Ne mora više glumiti balerinu
0

Mila Kunis se udebljala nakon filma "Crni labud"

Klix.ba
Mila Kunis je čini se jedva dočekala da prođe cijela priča oko filma “Crni labud” pa da se opusti i kada je prehrana u pitanju.

Na posljednjim snimljenim fotografijama se vidi da ova holivudska glumica izgleda dosta drugačuje nego u vrijeme snimanja i promocije filma, kada je morala imati super vitku liniju zbog uloge balerine u filmu u kojem je glumila zajedno sa kolegicom Natalie Portman, dobitnicom Oscara za glavnu ulogu.

Kunis sada ima potpuno drugačiju ulogu pa je sebi mogla i dozvoliti koji kilogram više u novom filmu. Inače, glumica je snimljena u New Yorku na setu novog filma u kojem glumi zajedno sa Cliveom Owenom i Jamesom Caanom.

Glumica je nedavno izjavila za Harper's Bazaar kako je gubitak težine imao čudan utjecaj na njeno tijelo. Govoreći i kilogramima koje je dobila Mila je rekla da su “se dobro rasporedili”.

Poznato je da je glumica drastično izgubila na težini 2010. godine kada se pripremala i snimala film “Crni labud”. Tada je izjavila za Glamour kako nije bila svjesna šta ljudsko tijelo može postići.

“Ja sam vjerovala da ne mogu puno toga promijeniti na svom tijelu. Međutim, kada pokušate vidite da to nije tako. Ja vjerujem u naporan rad, ali isto tako sam i veliki ljubitelj hrane. Ljudi kažu: 'Ja ne mogu izgubiti težinu'. Ne, ne, to jednostavno nije tačno, vaše tijelo može sve i ništa, do vas je želite li to ili ne”, izjavila je svojevremeno Kunis.

Mila inače trenutno snima dramu “Blood Ties”.