Showbiz
0

Mela Gibsona pohvalila sutkinja

Sarajevo-x.com
Slavni glumac Mel Gibson dobio je komplimente od sutkinje za puštanje na uslovnu kaznu zato što je redovno posjećivao savjetovalište i odradio dvostruku službu u zajednici.

Sutkinja višeg suda u Los Angelesu Stephanie Sautner je rekla da je više nego impresionirana kako se slavni glumac vladao. Sutkinja Sautner ga je također pohvalila jer je dobila izvještaje iz savjetovališta za kontrolu bijesa, prema kojim je glumac mnogo napredovao.

Gibson je osuđen na obavezno savjetovalište i rad u zajednici nakon što je napao svoju bivšu djevojku Oksanu Grigorievu. Gibson, koji je imao problema i sa alkoholizmom, je radio u organizaciji Mending Kids International i za to iskustvo kaže da je veoma bitno za njega.

"Ovakav rad vam pruža perspektivu. Gotovo se uvijek fokusiramo na sebe, što nije najzdravija stvar za vas niti vašu okolinu. Ukoliko odvojite malo vremena za druge ljude, to vas nauči nečemu", rekao je slavni glumac Mel Gibson, prenosi Daily Mail.

Direktorica organizacije Mending Kids International Marchelle Seller poslala je pismo sutkinji Sautner o tome da se Gibson dobro vlada i da je pomogao pri uspostavljanju plana za osnivanje neurohirurške misije u Gvatemali. Također je navedeno da je provodio 46 sati sedmično pomažući žrtvama iz Gvatemale i posjećujući djecu u bolnici.

Njegova bivša supruga odbila je prošle godine njegovu ponudu od 15 miliona dolara kao dio brakorazvodnog ugovora, a njemu je sud odredio da joj isplati samo 750.000 godinu dana kasnije.

Oksana je prošle godine u januaru prijavila supruga za maltretiranje, samo nekoliko mjeseci nakon što je ona rodila njihovu kćerku Luciu. Gibson je dobio zajedničko starateljstvo nad njihovom kćerkom.