Pregovori o mjuziklu
0

Mel B bi voljela da se Spice Girls opet okupe

Sarajevo-x.com
Mel B
Mel B
Bivša članica nekada vrlo popularne britanske ženske grupe Spice Girls, Mel B, priznaje da bi jako voljela da se ta ekipa ponovo okupi i radi zajedno.

Tridesetpetogodišnja modna kreatorka otkrila je da bi voljela ponovo snimati pjesme sa prijateljicama iz bivše grupe, ali da o toj ideji nije razgovarala sa Victorijom Beckham, Emmom Bunton, GeriHalliwell i Melanie Chisholm.

"Voljela bih da se vratim u Spice Girls. Oduvijek sam željela još koncerata, DVD-ova i muzike, ali još uvijek nisam o tome razgovarala sa ostalima, tako da ne mogu govoriti u njihovo ime", kazala je Mel B za Contactmusic.

Na pitanje o budućnosti popularnih "Spajsica", Mel B je odgovorila: "Trenutno pregovaramo o mjuziklu 'Viva Forever', koji bi trebao izaći naredne godine."

Mel B nije željela otkriti detalje o ovom showu, već je samo rekla: "Nije mi dozvoljeno da o tome bilo šta više govorim."

Nakon što je 1998. Halliwell napustila grupu, četiri djevojke su nastavile raditi sve do 2001, kada je bendu konačno došao kraj. Kasnije su se 2007. ponovo okupile na svjetskoj turneji, ali je ona okončana prije vremena, 2009.

Djevojke su pozvane i da nastupe na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2012. u Londonu, ali Beckham i Chisholm nisu bile zainteresovane.