Showbiz
0

Meghan Markle je nova djevojka princa Harryja: Ja sam najsretnija osoba na svijetu

Klix.ba
Nova djevojka princa Harryja, Meghan Markle kazala je za sebe kako je najsretnija djevojka na svijetu i nazvala se drskom Amerikankom koja voli da stvari budu po njenom.

Tridesetpetogodišnja glumica je u vezi sa tri godine mlađim princom još od ljeta ove godine, a izvori bliski paru navode kako je "postalo ozbiljno" u augustu.

Meghanina je popularnost je od vikenda, otkako se saznalo za njenu vezu sa princom, dosegla vrhunac, a moglo bi se reći kako njoj upravo to i odgovara, budući da njena linija odjeće u prodaju kreće sutra.

Ovo znači kako bi Meghan mogla "Kate efekat" podići na neki sasvim drugi nivo, i umjesto da je fotografišu u odjevnim kombinacijama poznatih dizajnera, kao što je slučaj sa suprugom princa Williama, Meghan bi mogla biti fotografisana u odjeći sa ličnim dizajnerskim potpisom.

I dok cinici propituju slučajnost i sumnjaju u legitimet "curenja" informacija o njihovoj vezi, čini se kako se linija odjeće koju je dizajnirala za kanadski brend Reitmans u prodaji našla već prije nekoliko dana.

Meghan je ranije već na svom Instagram profilu objavila fotografije u odjevnim kombinacijama i već je zauzeta davanjem intervjua i gostovanjima u svojstvu modnog dizajnera.

Meghan je najpoznatija po ulozi u seriji "Suits" čije snimanje još uvijek traje. Ona će nakon toga provesti neko vrijeme sa porodicom, a januar 2017. godine će provesti u Indiji u sklopu rada za humanitarnu organizaciju World Vision.

"Sudbina mi se okrenula i ja sam jednostavno najsretnija osoba na svijetu", rekla je Meghan za Toronto Star, a prenosi Telegraph.

Njena pristupačna linija odjevnih predmeta je, kazala je, nastavak njenog ličnog stila, a sebe opisuje kao ambicioznu djevojku iz kraja.

"Ja sam drska Amerikanka i ukoliko ću staviti svoje ime na nešto onda ću imati i pravo da donosim odluke", prokomentarisala je svoj dizajnerski posao.