"Nemam petlju za pozorišne daske"
0

Megan Fox kaže da je duhovita, ali se boji pozorišta

Sarajevo-x.com
Megan Fox
Megan Fox
Megan Fox je jedna od najljepših glumica, a prvo smo je zapazili u Transformersima.

No, Fox ima i mnoge druge talente, kao što su kaligrafsko pisanje i poznavanje kineskih čajeva, ali tvrdi da je prevelika kukavica za pozorišne daske.

"Ja jednostavno nemam petlju za pozoršite. Trebaš biti veoma hrabar, a ja sam previše nervozna. Ne znam da li bih preživjela cijelu pozorišnu predstavu", rekla je Megan Fox, prenosi Huffington Post.

Na pitanje novinara da li zna pisati olovkom, ona je odgovorila da zapravo ima prelijep rukopis jer je išla na časove kaligrafije u srednjoj školi. Pored toga, ona je veliki poznavalac trilogije Gospodar prstenova i nikada ne pije alkohol. Više od svega Fox voli komediju i za sebe kaže da je zanimljiva osoba.

"Ukoliko bih pronašla snagu da glumim u pozorištu, onda bih to definitivno uradila ukoliko je u pitanju komedija. Uvijek bih izabrala komediju prije neke teške tragične drame, jer jednostavno nemam toliko živaca za takvo nešto", dodala je Fox.

Za sebe dodaje da je duhovita i da svi koji je poznaju kažu da je smiješna osoba. Za razliku od svojih kolegica, Megan Fox ne voli crveni tepih i fotografisanje. Ona tvrdi da se ne osjeća ugodno dok svi redom komentarišu šta je obukla i kritikuju njen stil.