Showbiz
0

Mediji ismijali novi ugovor Justina Timberlakea

Sarajevo-x.com
Poznati pjevač i producent, a odnedavno i glumac Justin Timberlake, neugodno je iznenadio predstavnike medija na promociji komedije "Love Guru" u kojoj ima manju ulogu. Njegovi su menadžeri, naime, okupljenim novinarima ponudili "sramotan ugovor" koji je izazvao apsolutni revolt, a od medija traži nesvakidašnji tretman.

"Novinari ne smiju spominjati ništa privatno. Moraju uništiti sve materijale koji nisu odobreni od strane menadžmenta. O Justinu Timberlakeu ne smije se pisati ništa negativno", neke su od stavki u spornom ugovoru, kojeg su novinari zbog stila kojim je pisan i brojnih zabrana prozvali - nacističkim.

Većina novinara na press konferenciji filma "Love Guru" odbila je potpisati Justinov ugovor kojeg nazivaju "smijurijom" i uspoređuju sa sličnim pokušajima Toma Cruisa.

Poznati scijentolog, naime, nerijetko novinarima nudi svoje neobične ugovore, zbog čega se broj zainteresiranih za ekskluzivni intervju drastično smanjio - novinari Cruisa ne smiju pogledati izravno u oči, ne smiju spominjati scijentologiju, njegov privatni život, pa čak ni filmove koje je snimio do 1990. godine.

"Svi materijali koje novinari namjeravaju objaviti moraju biti odobreni. Sve što nije odobreno novinari moraju odmah uništiti", stoji u ugovoru Justina Timberlakea koji je u deset godina koliko se aktivno bavi šoubiznisom prema medijima uglavnom bio otvoren i dobro raspoložen.

"Ne potpisujte ovaj smiješni dokument! Ako ga potpišete, od zvijezda možete očekivati još ovakvih gluposti", poručuje američkim kolegama novinarka Sharon Waxman, jedna od sudionica "sramotne press konferencije".