Želja umiruće zvijezde
0

"Majčin dan želim provesti sa sinovima"

Sarajevo-x.com
Jade Goody, britanska zvijezda TV reality showa "Big Brother", kojoj je u avgustu prošle godine dijagnosticiran rak grlića maternice, a ljekari joj daju još samo nekoliko sedmica života, izjavila je za britanske medije da želi biti sa svoje dvoje djece za Majčin dan.

Zdravstveno stanje britanske zvijezde, Goody se svakodnevno pogršava s toga njezini sinovi, petogodišnji Bobby i četverogodišnji Freddie nisu u mogućnosti da posjete majku koja se trenutno nalazi u bolnici.

"Ona ne želi da njezini sinovi vide patnju kroz koju prolazi. Inače, Goody sve vrijeme spava zbog sedativa koje joj doktori daju", kazao je neimenovani izvor za The Mirror, dodajući da ukoliko ona bude pri svjesti tokom vikenda njezini sinovi će joj moći doći u posjetu za Majčin dan.

Inače, dječaci trenutno žive sa ocem Jeffom Brazierom.

Zvijezdu koja umire pred očima kamera prati skoro cijeli svijet. Ona se nedavno udala za 21-godišnjeg Jacka Tweeda pod blještavim svjetlima kamera, a prava na prenošenje ekstravagantnog vjenčanja prodala je medijima kako bi se taj novac iskoristio za školovanje njezinih sinova nakon što ona umre.