Showbiz
0

Madonnina neobična lista pravila za novinare

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Madonna je uspjela šokirati novinare koji su je čekali nakon nastupa u Londonu na koncertu Live Earth. Naime, prije početka razgovora sa medijima, Madonna je putem svojih pomoćnika, novinarima uputila dosta neobičnu listu zahtijeva u kojoj stoje smjernice ponašanja kako bi se kraljica popa osjećala ugodno tokom intervjua.

Madonna je svojim nastupom u Londonu na koncertu Live Earth oduševila preko 80.000 fanova, ali je nekoliko minuta poslije koncerta šokirala brojne novinare koji su tražili intervju.

Naime, lični pomoćnici pjevačice su predstavnicima medija uručili spisak Madonninih zahtijeva na kojem, između ostalog stoji, da novinari ne smiju gledati u svoje bilješke tokom razgovora već da sve vrijeme moraju održavati intenzivan kontakt očima sa pjevačicom. Spisak uistinu neobičnih prohtjeva objavio je britanski "The Daily Mirror".

Neimenovana predstavnica američkih medija kazala je u razgovoru za "The Daily Mirror" da je ionako teško voditi intervju sa Madonnom jer je jako nervozna tokom razgovora i nije pričljiva, ali kada je dobila ova čudna naređenja shvatila je da će biti još gore. "Mislili smo da se njeni saradnici šale, ali uskoro nam je postalo jasno da su iznimno ozbiljni", kazala je anonimna novinarka.