Showbiz
0

Madonna za razvod unajmila McCartneyjevog odvjetnika

Sarajevo-x.com
Muzička zvijezda Madonna je, prema pisanju žute štampe, unajmila odvjetnika za razvode koji je zastupao Sira Paula McCartneyja tokom izuzetno medijski popraćene brakorazvodne parnice s Heather Mills.

Legendarna pjevačica je, navodno, veoma impresionirana kako se Fiona Shackleton snašla u napetoj i veoma javnoj sudskoj borbi između člana nekadašnje megapopularne grupe "The Beatles" i njegove bivše supruge, te želi da je upravo ona zastupa u sudskoj parnici protiv Guyja Ritchieja.

Bliska Madonnina prijateljica tvrdi kako je Fiona očigledan izbor za Madonnu, te je za Mail otkrila: "Madonna uvijek želi najbolje neovisno o oblasti koja je zanima. Fiona Shackleton je najbolja".

Madonna izgleda nema predbračni ugovor s britanskim filmskim rediteljom, te se nadala kako će ona i njen suprug uspjeti riješiti postojeće nesuglasice, ali navodno je sada shvatila da je njihova veza gotova. Tako je odlučila zatražiti stručni savjet odvjetnika specijaliziranog za razvod.

Početkom ovog mjeseca, pop diva je morala negirati glasine o njenim sastancima s Nicholasom Mostyn QC-om, odvjetnikom koji je zastupao Hather Mills.

Madonna (49) i Guy (39) imaju sedmogodišnjeg sina Rocca i usvojenog sina Davida (2), a pjevačica ima i kćerku, 11-godišnju Lourdes, iz ranije veze.