Poklon od 1,5 miliona funti
0

Madonna se ipak razvela zbog novca?

Sarajevo-x.com
Tabloidi ovih dana najviše pišu o privatnim problemima Madonne, pa je tako britanski The Mirror saznao da je novac glavni krivac za njenu konačnu odluku o razvodu od Guyja Ritchieja. Naime, slavni par se navodno ozbiljno posvađao oko 1,5 miliona funti, koje je pjevačica "poklonila" suprugu za njegov novi projekat.

Pop diva navodno je u aprilu svom suprugu i filmskom reditelju ponudila novac, jer mu je nedostajalo sredstava za snimanje novog filma. Kako otkriva The Mirror, Ritchie je kasnije rekao Madonni kako će zaustaviti realizaciju projekta jer je zabrinut za budućnost njihovog braka, zbog čega je slavna Amerikanka zatražila svoj novac nazad.

Nakon ovog incidenta, muzička zvijezda je navodno kontaktirala odvjetnicu Fionu Shackleton i objasnila joj kako se planira razvesti.

"Ovaj sukob je bila kap koja je prelila čašu i Madonna je tada postala svjesna da je njihov brak zaista gotov. Do danas, ova neugodna stvar nije riješena i ona i dalje očekuje da joj Guy vrati 'poklon' nazad", otkrila je osoba bliska bračnom paru, čiji identitet poznati tabloid nije htio otkriti.

"Nakon toliko bolnih trenutaka, Guy je shvatio da Madonnino ponašanje zbog posuđenog novca nije nešto što bi žena koja voli svog supruga uradila. Ponašala se kao da se radi o čistom poslovnom dogovoru, koji nema nikakve veze s činjenicom da su u braku već osam godina", dodao je neimenovani izvor.

Podsjećamo, pedesetogodišnja Madonna početkom ove sedmice javnosti je saopćila vijest o razvodu i tako konačno potvrdila višemjesečna nagađanja žute štampe o bračnoj krizi slavnog para koji ima troje djece.