Ima iskustva s mlađim muškarcima
0

Madonna pomaže Demi Moore da preboli razvod od Ashtona

Sarajevo-x.com
Madonna i Demi Moore
Madonna i Demi Moore
Nakon što je odlučila da se razvede od Ashtona Kutchera, glumica Demi Moore svoje slomljeno srce liječi uz pomoć savjeta koje joj daje Madonna.

Kraljica popa iza sebe ima relevantno iskustvo s muškarcima te zna kako se nositi sa prekidima pa Demi prenosi svoju mudrost.

Madonna je navodno Demi rekla da je uz pomoć duhovnog vodstva i sama uspjela preboljeti razvod od reditelja Guya Ritchieja.

Pjevačica svaki dan zove Demi i šalje joj poruke govoreći joj da treba biti ponosna na svoju snagu i da ne treba imati grižnju savjesti jer je uradila sve da spasi svoj brak.

"Madonna ima iskustva sa mlađim muškarcima tako da razumije njihovo razmišljanje, rekla je Demi da je Ashtonova nezrelost očigledna i da zaslužuje nekoga ko će je ispuniti intelektualno i emocionalno", kaže izvor blizak pjevačici, a prenosi Metro.

Demi i Ashton su se navodno zasitili jedno drugog i zato su odlučili okončati svoj brak. "Ashton odavno želi izaći iz tog braka, ali je čekao da Demi napravi prvi korak", kaže izvor te dodaje da ljubavi između njih dvoje nije nedostajalo, ali Demi više nije mogla trpjeti njegove vanbračne afere.