Lakše tjelesne ozljede
0

Madonna pala s konja

Sarajevo-x.com
Američka pop pjevačica Madonna pala je s konja i zadobila lakše tjelesne ozljede tokom posjete prijateljima u istočnom dijelu Long Islanda, saopštila je njena glasnogovornica Liz Rosenberg.

Madonna je bila u posjeti prijateljima u Hamptonu, te se odlučila relaksirati jašući konja duž imanja, međutim u jednom trenutku iz grmlja su iskočili paparazzi, preplašivši je, te je ona pala s konja.

Prema riječima njene glasnogovornice, slavna muzičarka je prošla sa nekoliko lakših ozljeda i modrica.

"Madonna je bila na pretragama u bolnici u Southamptonu i konstatirane su lakše tjelesne ozljede, detaljnije informacije nećemo iznositi", kazala je Rosenberg, prenosi AFP.

Ovo je drugi pad s konja pedesetogodišnje pop pjevačice u posljednje četiri godine. Madonna je pala s konja 2005. godine pri tome slomivši ruku i ključnu kost, a u toj nesreći napukla su joj tri rebra.

Samo nekoliko mjeseci nakon tog pada, ona je ponovo uzjahala konja gostujući u emisiji "Late Show with David Letterman" mreže CBS, pritom izjavivši da osjeća strah ponovo se popeti na konja, te da se njenoj produkcijskoj kući ne sviđa to što rado sjeda na sedlo, zbog toga što se može teško povrijediti.