Američki tabloidi
0

Madonna ostavila 22-godišnjeg Jesusa

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Madonna ostavila je svog mlađahnog dečka Jesusa Luza i na internet stranici Twitter objavila da je sretna zbog toga što je opet 'singl'.

Madonna, 50-godišnja kraljica popa opet okreće novu stranicu u životu. Naime, pjevačica je prekinula vezu sa 22-godišnjim modelom Jesusom Luzom.

Do prekida veze je navodno došlo kad je služba za usvajanje djece počela ispitivati pjevačicu o privatnom životu i vezi s 22-godišnjakom.

Godinu dana nakon što je usvojila dječaka iz afričke zemlje Malavi i pokrenula kritike širokih razmjera, pop veteranka predala je zahtjev za novim usvajanjem.

Nedavno razvedena pjevačica će posjetiti Malavi u narednih nekoliko dana, a sud će njen zahtjev saslušati najvjerovatnije u ponedjeljak, izjavio je Madonnin advokat, a prenosi Telegraph.

Novo dijete, dječak ili djevojčica, pravit će društvo malenom Davidu Bandi, kojeg je zvijezda odabrala iz sirotišta kad mu je bilo tek 13 mjeseci. Tadašnji proces usvajanja započela je 2006. godine, a dozvolu dobila u maju 2008.