Showbiz
0

Madonna izgleda sve neprirodnije

Sarajevo-x.com
Pedesetjednogodišnja muzičarka Madonna čini sve kako bi u poznim godinama života izgledala mlađe, no ono što je zabilježio objektiv fotoreportera, govori o tome da bez obzira na estetske korekcije Madonna stari, a bore postaju sve vidljivije, a lice sve više neprirodnije.

Na premijeru filma 'A Single Man' u New Yorku popularna pjevačica je došla u crnom krznenom kaputu noseći tamne, crne naočale.

No, po izlasku iz Muzeja moderne umjetnosti u New Yorku skinula je naočale , a njeno 'začuđeno' lice svojim aparatom zabilježio je neimenovani fotograf, piše Daily Mail.

Širom otvoreno oči, podignute obrve i nesmotreno stavljeni crveni ruž samo su još više pojačali bizarni i neprirodni izgled američke muzičarke, piše britanski tabloid.

No, pjevačicu to nije zabrinjavalo, te je ona nakon projekcije filma nastavila partijati u obližnjem klubu s prijateljima, ali bez dečka Jesusa Luza koji je trenutno na turneji po Brazilu.

Ipak, nije joj bilo doadno. Društvo su joj pravili Courtney Love, urednica magazina 'Vogue, Anna Wintour, frontmen grupe R. E. M. Michael Stipe, te Julianne Moore.