Službena potvrda
0

Madonna i Ritchie se ne razvode

Sarajevo-x.com
Madonna i njen suprug Guy Ritchie ne planiraju razvod, zvanično je u utorak potvrdila glasnogovornica američke pop zvijezde i konačno odbacila medijske špekulacije o krahu njihovog braka.

"Ne postoje nikakvi planovi za razvod", kratko je prokomentarisala Liz Rosenberg, Madonnina glasnogovornica za Reuters.

Glasine o skorašnjem razvodu slavnog bračnog para, koji sa svojom djecom živi u Londonu, već mjesecima kruže u javnosti, a situaciju je dodatno naoštrila informacija da je Madonna angažovala Fionu Shackleton, koja je zastupala Paula McCartneyja u žestokoj brakorazvodnoj parnici protiv Heather Mills.

Pop kraljica (49) i deset godina mlađi britanski filmski reditelj vjenčali su se u decembru 2000. godine u dvorcu Skibo, na sjeveroistoku Škotske, a upoznali su se na zabavi koju su organizovali frontmen grupe "Police" Sting i njegova supruga Trudie Styler.

Njihov sin Rocco je imao tek sedam mjeseci kada se par vjenčao, a 2006. godine Madonna je podnijela zahtjev za usvajanjem Davida Banda, dječaka iz Malavija čija je majka umrla nedugo nakon njegova rođenja. Sud u Malaviji je odobrio usvajanje tek u maju.

Legendarna pjevačica ima iz ranije veze kćerku Lourdes, a 80-ih godina je bila i u braku sa hollywoodskim glumcem Seanom Pennom.

Madonna je svakako jedna od najuspješnijih muzičkih zvijezda svih vremena, a procjenjuje se da je širom svijeta prodala više od 200 miliona albuma. Višestruka dobitnica Grammyja u martu je primljena u "Rock and Roll Hall of Fame".

Guy Ritchie je najbolje poznat po filmovima "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998) i "Snatch" (2000), ali njegovi kasniji filmski projekti, poput "Swept Away", s njegovom suprugom u glavnoj ulozi, nisu dobili pozitivne kritike.