Showbiz
0

Madonna i Guy ne spavaju zajedno

Sarajevo-x.com
Slavni britanski bračni par Madonna i Guy Ritchie spavali su u odvojenim sobama kako ne bi naletjeli jedno na drugo, tokom boravka u Milanu, gdje slavni reditelj snima reklamu s Georgeom Clooneyjem.

Prema pisanju britanskog tabloida Sun, Madonna i njen suprug su odlučili unajmiti dvije hotelske sobe kako bi se, što je moguće više, izbjegavali. Pop pjevačicu, čini se, to previše ne zabrinjava, jer je neumorno obilazila talijanske modne kuće i birala odjeću za svoju nadolazeću svjetsku turneju.

"Imali su potpuno odvojene sobe, rasporede i sve ostalo. Sve je vrlo dobro organizovano, ali to nije klasični brak kako ga drugi vide. Oni se ponašaju kao da zapravo nisu par, već prijatelji koji se vole i zajedno odgajaju svoju djecu. Međutim, istina je da izluđuju jedno drugo, da se apsolutno ne slažu, ne viđaju, niti žive zajedno kao prije", otkrio je izvor blizak slavnoj porodici.

Još je dodao: "Većina parova bi u potpunosti iskoristila sve što nudi ovaj romantični grad, ali oni gotovo da nisu nikako komunicirali. Madonna se brzo vratila u New York kako bi mogla biti sa djecom".

Ako je vjerovati žutoj štampi, Madonna i Ritchie se planiraju razvesti u novembru, kada završava njena turneja "Sticky And Sweet".