Dobro je biti kraljica
1

Madonna će na kraju 2012. biti bogatija za 500 miliona dolara

Klix.ba
Kraljica popa Madonna bi u 2012. godini svoje ionako pozamašno bogatstvo mogla uvećati za dodatnih 500 miliona dolara, piše Huffington Post.

Samo od svjetske turneje na kojoj će promovirati svoj novi album MDNA pjevačica će inkasirat 300 miliona dolara. Dodatnih 75 miliona zaradit će od prodaje različitih predmeta sa njenim likom, koji su joj uvijek donosili velike svote novca.

Ove godine se očekuje još veća zarada s obzirom na to da će na svim nastupima biti dostupno puno više proizvoda nego ranije.

Madonna je nedavno lansirala svoj novi parfem nazvan "Truth or Dare" od čije prodaje na svom računu očekuje 60 miliona dolara. Bocu votke jednog od najpoznatijih proizvođača ovog pića, kompanije Smirnoff, odnedavno "krasi" Madonnin lik. Za to zadovoljstvo kompanija je pjevačici već isplatila 10 miliona.

Kraljica popa se nada da će joj prodaja TV prava za emitiranje nadolazećih koncerata donijeti još 10 miliona, a maloprodajni stručnjaci tvrde da će kolekcija donjeg rublja iz Madonnine modne linije "Material Girl" podebljati njen račun za pet miliona dolara.

Bez sumnje je dobro imati status kraljice!