Showbiz
0

Lopez od bivšeg muža dobila 545.000 dolara odštete

Sarajevo-x.com
Poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez dobila je oko 545.000 dolara odštete zbog knjige koju je njen bivši muž htio objaviti. Ojani Noa je izjavio medijima da će objaviti knjigu u kojoj se spominju intimni detalji njegovog života s Jennifer, ali je sud odlučio u njenu korist.

Jennifer Lopez će dobiti preko pola miliona dolara odštete jer je sud donio je odluku o zabrani objavljivanja knjige koja će sadržavati detalje Noinog života s njom.

Njih dvoje su naime još dok su bili u braku potpisali dokument kojim su se obavezali da nikada ne sramote javno jedno drugo. Sud je odlučio da je to validan dokument i da se kao takav mora ispoštovati, prenosi Reuters.

Ipak, mnogi smatraju da bi bilo vrlo zanimljivo pročitati tu knjigu jer se u njoj, između ostalog navodi kako je Jennifer u vrijeme dok je bila udata za Ojania imala mnogo vanbračnih veza.

Knjiga je trebala nositi naslov "The Unknown Truth: A Passionate Portrait of a Serial Thriller" , a u medijskim navodima stoji da je jedan od Jenniferinih ljubavnika bio i Marc Antony za kojeg se nedavno i udala, ali koji je u to vrijeme također bio u braku.

Lopez i Antony su se vjenčali u junu 2004. godine, samo pet mjeseci nakon njenog raskida s glumcem Benom Affleckom.

Prema navodima odvjetnicima Lopezove, Noa je ucjenjivao glumicu rekavši da neće objaviti knjigu ako mu ona da 5 miliona dolara. Jennifer ge je međutim, tužila na sudu.

Osim odštete, sud je Noi trajno zabranio publiciranje ove knjige, a u slučaju da prekrši tu odluku, slijedit će sankcije, navodi Reuters.