Sve za paparazze
0

Lindsay Lohan u kupovini pokazala grudi

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan, američka glumica, model i pjevačica, tokom kupovine u jednom tržnom centru, bila je nepažljiva, što je iskoristio paparazzi uhvativši je svojim objektivom u nezgodnom trenutku

Lindsay se nedavno pojavila na Pariškoj sedmici mode kao umjetnička savjetnica Emanuela Ungara. Njena saradnja sa čuvenim dizajnerom i pojava u Parizu izazvala je buru negodovanja osoba iz svijeta mode koji su njenu novu ulogu smatrali uvredom za sve koji su se ikad bavili modom.

Ona je svoju karijeru u show biznisu započela kao dječiji model za magazin i televizijske reklame. Kad je imala 11 godina, glumila je u Disneyjevom filmu "Roditeljska zamka".

Tokom 2007. godine, karijera joj je prekinuta zbog dvije saobraćajne nesreće koje je izazvala pod utjecajem opijata i tri posjete rehabilitacionim centrima što je koštalo nekoliko ugovora za snimanje filmova. U 2004. godini započela je pjevačku karijeru.

Ipak, na naslovnicama magazina se češće nalazi zbog svog privatnog života bogatog skandalima. Omiljena je meta paparazza i i tabloidskih članaka.

Vezani članci