The Sun
0

Lindsay Lohan se bojala da će je droga ubiti

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Zvijezda filma "Mean Girls", problematična Lindsay Lohan, otkrila je listu The Sun da je koristila ilegalne supstance i alkohol kako bi zaboravila na probleme u svom životu. Ipak, 23-godišnjakinja je priznala da ju je bilo strah da je loše navike ne odvedu u smrt.

"Kad je moj otac progovorio u javnosti, tada sam bila dotakla dno. Uzimala sam toliko droge, ali to nije bilo rješenje mojih problema", otvoreno je izjavila novopečena modna dizajnerica.

"Pokušavala sam zamaskirati svoje probleme alkoholom, kokainom i drugim drogama. Sada to više ne trebam i ne uzimam, jer sam tako izabrala. Nikad nisam željela biti blizu gubljenju svega za šta sam radila i čemu sam cijelog života težila. Napravila sam velike greške, ali i naučila iz njih. Vjerovatno mi je to i spasilo život", kaže Lindsay.

Glumica je objasnila kako su joj droge ubrzo dosadile.

Probala sam kokain jer sam bila tvrdoglava, glupa i željela sam vidjeti kakvo je to. Nikad više to ne bih željela uraditi", priznaje ona. "Osjećala sam se kao go..., postalo mi je neinteresantno. Inače sam hiperaktivna i ne treba mi ništa slično."