Showbiz
1

Lindsay Lohan piše knjigu sa svim detaljima o svojoj rehabilitaciji

Klix.ba
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Problematična glumica Lindsay Lohan napisat će knjigu u kojoj će do u detalje pisati o svojoj rehabilitaciji i liječenju od alkohola i raskalašnog života.

Glumica je imala sastanak sa predstavnicima književne agencije Waxman Leavall u New Yorku kako bi razgovarala o projektu. Pisanje knjige je u ranoj fazi, a Lindsay ju je započela sa nizom dnevničkih zapisa o svojoj rehabilitaciji.

Očekuje se kako će u njoj govoriti o svim detaljima iz svoga života, uključući i to kako je postala zvijezda još u djetinjstvu, ali i o upotrebi droge te flertovanju sa ženom. Po završetku rehabilitacije krajem jula ove godine, Lindsay je navodno odlučila da je kraj konzumiranju alkohola i tulumarenju, te se preselila iz Los Angelesa u New York, pišu američki mediji.

Pomogla joj je puno i slavna voditeljica Oprah Winfrey koja je sa glumicom potpisala ugovor za snimanje dokumentarca o životu Lindsay Lohan u osam dijelova, s tim da u tom ugovoru postoji klauzula prema kojoj se Lindsay ne smije vratiti raskalašnom životu.

"Vjerujem da je spremna krenuti naprijed i da će sve loše ostaviti iza sebe. S nestrpljenjem iščekujem da nas pusti u svoj život i objasni nam kako se izborila sa svime", kazala je Oprah.