Glumica u sve većim problemima
0

Lindsay Lohan ostala bez kuće, nema novca za kiriju

Klix.ba
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Problematična glumica Lindsay Lohan morala je napustiti svoj raskošni dom na Beverly Hillsu jer nije mogla više plaćati kiriju u iznosu od 8.000 dolara.

Za ovaj slučaj američki tabloidi saznali su sasvim slučajno nakon što se jednom bogatašu svidjela kuća u kojoj je glumica stanovala.

"Išao sam u lov na Beverly Hills i agent za nekretnine mi je pokazao kuću rekavši kako je slobodna ukoliko želim preseliti. Kazao mi je i to da je Lindsay Lohan morala napustiti tu kuću jer više nije mogla plaćati kiriju", kazao je jedan od izvora za magazin Bang.

Ova 26-godišnjakinja nalazi se u velikim finansijskim problemima. Priznao je to i njen otac Michael Lohan koji za sve krivi njenu majku Dinu.

"Lindsay gubi sve što je stekla u životu. Možda bi umjesto hotela i noćnih klubova, ona i njena majka mogle otići u neki od centara za rehabilitaciju", kazao je Michael Lohan.

Zahvaljujući svom kolegi Charlieju Sheenu, Lohan je otplatila dug za porez koji je iznosio 93.701 dolar za 2009. godinu. Koliko on iznosi za protekle dvije godine i na koji način će ga glumica platiti, još uvijek nije poznato.

Lohan se trenutno nalazi u Londonu gdje bi trebala dobiti novi angažman u reality showu Big Brother.