Glumi Elizabeth Taylor
0

Lindsay Lohan: Nikada nisam imala pravu ljubav

Klix.ba
Lindsay Lohan kao Elizabeth Taylor
Lindsay Lohan kao Elizabeth Taylor
Glumica Lindsay Lohan savršeno se snašla u ulozi Elizabeth Taylor u novoj drami "Liz and Dick" koja govori o životu ove filmske dive. Mnogi smatraju da je to upravo zbog toga što njihovi životi imaju mnoge sličnosti.

Obje su bile veoma uspješne zvijezde dok su bile djeca, bile su predmet opsjedanja neumoljivih paparazza te su imale niz burnih ljubavnih afera.

Jedina razlika je ta što 26-godišnja Lohan još nije pronašla svog Richarda Burtona.

Zabavljala se sa Bruceom Willisom, Christianom Slaterom, Colinom Farrellom i Jaredom Letoom, ali još nije pronašla onog pravog.

"Mogu samo zamišljati kako bi bilo imati takvu ljubav kao što su je imali Elizabeth i Richard. To je tako predivno i srceparajuće. Ljubav je strašna i ja još nisam našlu onu pravu osobu. Pronalazim se u rečenici Liz Taylor: "Volim biti zaljubljena" i zaista volim, nema ničega boljeg od tog osjećaja, nadam se da ću uskoro i ja naći pravu osobu. Voljela sam jednog ili dvojicu, ali nisam pronašla pravu ljubav", rekla je Lohan.

"Liz and Dick" predstavlja povratak Lindsey Lohan pred kamere nakon dvogodišnje pauze tokom koje je bila na rehabilitaciji u Betty Ford centru po sudskoj presudi zbog krađe i nasilničkog ponašanja.

Još izdržava uvjetnu kaznu i kaže kako se trudi da u javnosti više ne bude poznata kao "zločesta djevojčica".

"Borila sam se za ulogu u ovoj drami jer sam povezana sa njom. I Liz je bila pod budnim okom javnosti, mediji su bili opsjednuti njom, njenim vezama i oscilirajućim životom. Obje imamo jaku volju. Naučila sam od nje da je uredu voljeti i biti povrijeđen. Ona i Burton su se voljeli toliko mnogo da je to zastrašujuće", rekla je Lohan.