Glumica priznala
0

Lindsay Lohan: Izgubila sam kontrolu nad svojim životom

Klix.ba
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan je ponovno dotakla dno i ovaj put je svjesna toga. U razgovoru s prijateljima priznala je kako je skrenula s puta i kako očajno treba profesionalnu pomoć.

Lindsay je rekla svojim prijateljima kako je mislila da je napravila preokret u svom životu u martu ove godine kada je završila s obavezama iz uvjetne kazne zbog pljačke nakita. I sudija Stephanie Sautner tada je upozorio: "Prestanite lumpovati noću po klubovima i fokusirajte se na svoj posao."

No, Lohan je očito ignorisala taj savjet. Sad očajno traži pomoć svog advokata, ali i dalje tvrdi kako su za njene propuste krivi drugi jer su je provocirali.

Ova glumica svjesna je da je trebala potražiti profesionalnu pomoć i ići na svjetovanja odavno. A sada je to možda i njen jedini izlaz i spas od zatvorskih rešetaka.

Lindsey je konačno prijateljima naglas priznala kako ima problem sa samokontrolom, odnosno da ne razmisli prije nego nešto uradi.

Podsjetimo, glumica je prekršila uvjetnu kaznu u junu kada se vozilom zabila u kamion. Policajcima je tada slagala kako je vozio njen asistent, ali je policija ovih dana istragom utvrdila kako je Lindsay slagala. Također, u novembru se potukla u noćnom klubu.