Prekršila uslovnu kaznu
0

Lindsay Lohan 90 dana u zatvoru

Sarajevo-x.com
Lindsay Lohan (Foto: AFP)
Lindsay Lohan (Foto: AFP)
Američka glumica i model Lindsay Lohan je osuđena na devedeset dana zatvora jer je prekšila uslovnu kaznu iz 2007. godine koja se odnosi na slučaj upotrebe droge, piše BBC.

Sudac iz Kalifornije je rekao da Lohanova nije pohađala časove edukacije o štetnosti alkohola koje joj je sud prethodno naredio, te je dodao da se glumica mora predati 20. jula kako bi počela služiti zatvorsku kaznu.

Lindsay je dobila uslovnu kaznu u augustu 2007. godine zbog zloupotrebe droga i saobraćajnih prekršaja.

Sutkinja Marsha Revel je rekla da će poznata glumica biti uključena u program rehabilitacije nakon što odsluži zatvorsku kaznu.

Nakon što je čula presudu, Lohanova je plačući napustila sudnicu.

U 2007. godini se izjasnila krivom za dvije tačke optužnice, priznala je da je bila pod uticajem kokaina i da je vozila u pijanom stanju. Tada je iza rešetaka provela samo 48 minuta.

Lohanovoj je tada bilo naređeno da pohađa časove o štetnosti alkohola ali ona to nije učinila. U maju joj je stavljena narukvica za praćenje nakon što se nije pojavila na časovima, navodno zbog toga što je imala problema na povratku iz Francuske. Njeni advokati su tada rekli da se nije mogla vratiti na vrijeme jer joj je ukraden pasoš.