Sve u humanitarne svrhe
5

Liam Neeson obukao ružičaste gaćice i kupao se u emisiji

Klix.ba
Ne dešava se baš svaki dan da se neko od slavnih holivudskih glumaca razgoliti pred TV ekranima i to u emisiji koja je veoma gledana. Ovog puta je to učinio slavni Liam Neeson i za to ima dobar razlog.

Glumac je gostovao u emisiji Ellen DeGeneres, a skidanje i kupanje u emisiji je bilo u svrhu prikupljanje novca za istraživanje raka. Kupanje u studiju veoma popularne emisije u SAD-u nije bilo sve, u humanitarne svrhe Liam je pristao obući i ružičaste gaćice.

Naime, u studio je došao u ružičastom ogrtaču, a potom mu je voditeljica ponudila dvije opcije. Mogao je birati između gaćica koje više pokrivaju i onih koje razotkrivaju. Rečeno mu je da će, ukoliko odabere one koje više otkrivaju, iznos za humanitarne svrhe biti uvećan. Liam je, naravno, želio što više pomoći pa je umjesto bokserica odabrao klasične gaćice.

Iz publike je odabrana i jedna gošća, koja je zajedno sa Ellen gađala u tablu sličnu onoj za pikado. Svaki pogodak donio je uvećanje novčanog iznosa koji ide u humanitarne svrhe, a potom je i Liama zalila voda. Kako god bilo, svi su se dobro zabavili, a za istraživanje u vezi sa lijekom protiv raka je ovog puta prikupljeno nešto više od 20 hiljada američkih dolara.