Showbiz
16

Leonardo DiCaprio spriječio objavu fotografija na kojima se ljubi s Rihannom

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Leonardo DiCaprio iskoristio je francuski zakon o privatnosti kako bi spriječio da fotografije na kojima se ljubi sa Rihannom u noćnom klubu budu objavljene.

Kako navodi Daily Mail, par se ljubio u noćnom klubu L'Arc u Parizu u nedjelju navečer. No, advokati 40-godišnjeg glumca poslali su upozorenje agencijama kazavši da se fotografija ne smije objaviti jer bi pri tome prekršili zakon. Ipak, ta agencija je ponudila fotografije britanskim medijima i čeka se ko će je prvi objaviti.

Špekulacije o vezi DioCapria i Rihanne pojavile su se prošle godine. Navodno su imali kratku vezu, a pomirenje je "palo" ove nedjelje.

Ipak, TMZ portal objavio je kako se između ovog para ništa ne dešava i da su se u klubu te večeri samo srdačno pozdravili. Rihanna je navodno poljubila DiCapria u obraz, a reporteri su to fotografisali iz takvog ugla da izgleda kao da se ljube.

Holivudski glumac nalazi se u glavnom gradu Francuske zbog promocije novog filma "The Revenant".

Ovo nije prvi put da je DiCaprio urgirao putem advokata kada su u pitanju francuski mediji. Prošle godine tužio je magazin Oops! zbog tvrdnji da je Rihanna ostala trudna s njim, a da joj je on rekao da ne želi bebu. Tražili su od magazina da demantuje priču i da mu plate odštetu u iznosu od 18.000 eura, što je najveća suma prema francuskom zakonu. Leo je dobio 8.000 eura.