Showbiz
33

Leonardo DiCaprio i Rihanna viđeni zajedno na Coachella festivalu

Klix.ba
Leonardo DiCaprio i Rihanna viđeni su skupa na Coachella Festivalu, zbog čega su mediji ponovo počeli pisati o njihovoj navodnoj vezi.

Par je pažnju medija privukao još prošle godine, kad su brojni američki tabloidi pisali o vezi između Leonarda DiCaprija i Rihanne, no strasti su se smirile nakon što je glumac osvojio Oscara.

U februaru ove godine Leonardo DiCaprio je konačno dobio svog dugo očekivanog Oscara za glavnu ulogu u filmu "Revenant".

Tokom same medijske kampanje prije same dodjele Oscara, 41-godišnji je glumac navodno bio strogi protivnik toga da ga se u medijima prikazuje kao playboya, te je unajmio jednu francusku advokatsku formu da spriječi objavljivanje u javnosti fotografija na kojima se ljubi sa Rihannom.

Ipak, paru je izgleda dosadilo skrivanje, te su ih paparazzi nedavno uhvatili na Neon Carnivalu na Coachella festivalu. Rihanna je nosila velike sunčane naočale, a Leonardno je također bio maskiran noseći naočale i kačket.

"Njihova veza još uvijek nije zvanična, ali su mnogo ozbiljniji nego ranije. Među njima očigledno ima mnogo hemije", kazao je izvor.

I Rihanna i Leonardno DiCaprio su poznati po svojim vezama sa slavnim osobama koje su vrlo često dospjevale na naslovnice medija.

Rihanna je bila u vezi sa Drakeom i Chrisom Brownom, dok se za Leonarda DiCaprija pisalo kako je veliki holivudski Casanova, koji je hodao sa brojnim slavnim ženama među kojima su Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Miranda Kerr, Paris Hilton, Toni Garrn...