Showbiz
0

Lady Gaga pola zarade daje ocu

Sarajevo-x.com
Lady Gaga (Foto: AP)
Lady Gaga (Foto: AP)
Otac poznate pjevačice Lady Gage, Joe Germanotta, prima 50 posto njenih prihoda, objavio je New York Post. U isto vrijeme objavljeno je da se stan u New Yorku, u kojem je Gaga nekada živjela, sada iznajmljuje, ali da ona ne posjeduje nijednu nekretninu.

"Zaista ne postoji razlog za dijeljenje svog profita ni sa kim u svojoj karijeri, a pogotovo ukoliko to nije zajednički posao. Obično zvijezde daju 15 do 20 posto, ovo je vrlo neobično", rekao je advokat kompanije Wilco and Elvis Costello sa kojom Gaga ima ugovor, Josh Grier, prenosi Huffington Post,

Ovaj slučaj podsjeća na slučaj Britney Spears i njenog oca koji prima više miliona dolara od njene Femme Fatale turneje, ali on je bar menadžer ove turneje tvrde upućeni, dok otac Lady Gage ne učestvuje u njenom poslu.

Gaga obožava svog oca i jednom prilikom je izjavila da je udata za njega. Tvrdi da ju je otac spasio od propasti kada je bila ovisna o kokainu i da ju je on držao na pravom putu. Njen otac je poznat po izjavi da ne postoji muškarac koji Gagu sada ne želi jer je ona tako uspješna.