Victoria Beckham
0

"Lady Gaga mi se uopšte ne sviđa"

Sarajevo-x.com
Victoria Beckham (Foto: Bangshowbiz)
Victoria Beckham (Foto: Bangshowbiz)
Victoria Beckham izjavila je kako joj se uopće ne sviđa Lady Gaga, odnosno njena muzika i stil odijevanja.

"Obožavam američku modu iz 40-tih godina. Volim moderni pop i mogu reći da sam ja zapravo gay-muškarac zarobljen u tijelu žene, pa bih zbog toga trebala voljeti Lady Gagu, no to nije tako. Ne bih voljela imati njene pjesme na svom iPodu i slušati ih, ali priznajem da je ona pravi fenomen", istakla je bivša članica grupe “Spice Girls” za "The Mirror".

Victoria je dodala i to da joj se uopće nije sviđao stil Lady Gage, ali sada izgleda malo bolje s obzirom da ima dizajnere koji se brinu o tome šta će slavna muzičarka obući.

"Malo-pomalo Lady Gaga pronalazi sebe i svoj stil i to je lijepo za vidjeti s obzirom da je ona bez sumnje veoma talentovana djevojka", priznala je Victoria.

Supruga nogometaša Davida Beckhama se osvrnula i na svoju karijeru pjevačice. "Nikada više neću pjevati. Ja nisam bila najbolja pjevačica iako sam uživala u slavi koju sam stekla kao članica grupe “Spice Girls”. No, muzika nije moja strast.“

Strast slavne Britanke je moda.

"Moda je nešto posve drugačije od muzike. Meni je zaista veoma interesantno razgovarati s ljudima koji me okružuju, takmičiti se s njima i krojiti vlastiti put. Imam milion ideja i mislim da ću u svijetu mode ostati još dugo, dugo vremena", izjavila je majka trojice sinova.