Pripremite se za "Čudovište"
0

Lady Gaga kreira parfem od sperme i krvi

Sarajevo-x.com
Najnoviji parfem koji će potpisati Lady Gaga mirisat će, prema njenim riječima na skupu prostitutku i zvat će se Monster (Čudovište).

Ne postoji vijest o Lady Gagi da nije bila ekscentrična tako je i najnovija vijest o parfemu koji neće biti ništa slično do sad, jer će sadržati molekule sperme i krvi, prenosi Daily Mail

Lady Gaga je izjavila da je ništa više ne užasava od slatkastih parfema kao na primjer Fantasy koji potpisuje Britney Spears ili Someday mlade pop zvijezde Justina Biebera. Ona je izjavila da će njena linija imati primjese molekularnih struktura sperme i krvi.

Kompanija koja će prozivesti parfem je Coty Beauty, a oni nisu dali puto podataka o najnovijem projetku. Gaga je sebe nazvala "Mother monster", a svoju publiku je nazvala Little Monsters pa je logično da je i ime parfema Monster.

Poznata pjevačica je izjavila prošle godine da se izrađuje parfem sa njenim imenom, a da je ona tražila molekule mirisa sperme i krvi i da ukoliko toga ne bude neće dati svoje ime. Iz kompanije su javili da arome mirisa sperme i krvi neće biti dominatni nego da je pjevačica samo tražila da u parfemu postoje molekularne strukture ovih tjelesnh tekućina.

Gaga je izjavila da je primarni miris, miris tijela i tjelesnih tekućina. Također je otkrila da je ona dala krv te da će se iz njene krvi izdvojiti molekulu koji će biti u svakom parfemu jer se ona tako želi povezati sa svojim obožavateljima i biti im na koži. Za izvor sperme nije ništa rekla.