Uputila poruku kritičarima
0

Lady Gaga: Adele je divna i deblja od mene

Klix.ba
Lady Gaga
Lady Gaga
Lady Gaga se suočava s kritikama javnosti zbog viška kilograma koje je dobila posljednjih mjeseci. Pjevačica hita "Born This Way" je izjavila kako se naučila nositi s tim ugledavši se na drugu pop zvijezdu Adele.

"Adele je deblja od mene, pa kako niko ništa ne govori o tome? Ona je predivna i vjeruje u sebe. Pomjerila je standarde na viši nivo za mnoge žene. I shvatila sam da, poput nje, trebam biti samouvjerena žena koja daje političke odgovore koji mogu pomoći mladima", rekla je Gaga.

Dodala je da je nije bilo briga kada su njene neprijatne fotografije kružile internetom, ali da je na nju počelo djelovati psihički kada su mediji počeli pričati o njenoj liniji.

"Bila sam svjesna toga da moje fotografije kruže internetom, mama me nazvala i pitala jesam li se ponovo udebljala. Svi su govorili o tome, ali nije me bilo briga. Međutim, kada sam čula to na vijestima, gdje su govorili o ratovima, ekonomskoj krizi i izborima, pomislila sam kako je to smiješno. Mislim, kakav primjer daju djevojčicama koje sjede kući i gledaju to?", upitala je Gaga dodavši: "Pomislila sam: briga me ako misle da sam debela jer, iskreno, udebljala sam se 13 kilograma".

Gaga je dala i savjet svojim malim čudovištima.

"Sjednite ispred ogledala sa svim bojama i porazgovarajte sa sobom. Pitajte se šta vam se ne sviđa na sebi. Pogledajet u ogledalo i stavite šminku na to mjesto jer za to šminka služi. Nismo svi savršeni i ne osjećamo se savršeno, ali da li ste probali karmin? Božanstven je", rekla je Gaga.