Showbiz
0

Kylie Minogue organizuje lov na muškarca

Sarajevo-x.com
Slavna australska pjevačica Kylie Minogue je unajmila tim ličnih asistenata koji bi joj trebali pomoći da pronađe novog muškarca, javlja agencija BANG.

Pjevačica, koja je sama od kada je raskinula vezu sa vjerenikom i francuskim glumcem Olivierom Martinezom traži "lijepog i uspješnog" muškarca i spremna je da učini sve da bi ga našla. Seksipilna Kylie se nada da će njen tim odigrati ulogu Kupidona i pomoći joj da nađe "gospodina pravog".

"Ona želi muškarca koji je lijep i muževan, a mora biti i veoma uspješan ili će joj brzo dosaditi. Ipak, iznad svega on mora biti pouzdan. Kylie ne želi ponoviti iste greške", izjavila je njena glasnogovornica.

Ova slavna 38-godišnja zvijezda je nedavno bila na odmoru sa filmskim redateljem Alexanderom Dahmom u ekskluzivnom čileanskom ljetovalištu Vina del Mar, dok je njegova trudna žena Laura bila kod kuće.

Kylie je odbacila ove glasine, izjavivši: "Nikada nisam bila nevjerna prema svom partneru i mislim da je veoma nemoralno biti u vezi sa oženjenim muškarcem".