Pjevačica ima novi spot
1

FOTO+VIDEO / Kylie Minogue i u 43. izgleda fenomenalno

Klix.ba
Pjevačica Kylie Minogue je uvijek izgledala mlađahno i atraktivno, a čini se da i dalje bez problema njeguje taj imidž. Zgodna Australka je još jednom mnoge ostavila bez teksta i novim spotom za pjesmu "Timebomb" pokazala da se i u 43. može izgledati fenomenalno.

Kylie se u posljednje vrijeme fokusirala na promoviranje novog filma "Holy Motors" na Filmskom festivalu u Kanu, a priprema i novi album, koji će izaći u julu. Pjevačica koja se prije nekoliko godina uspješno izborila s rakom dojke kazala je da nikada nije zaboravila kroz šta je sve prošla.

"Dovoljno mi je da se pogledam u ogledalo. Imam ožiljke, i psihičke i fizičke. Postoje dani kada osjećam nevjerovatan bijes, ali ima i onih dana kada pomislim koliko sam bila sretna u svojoj nesreći", kazala je Kylie u intervjuu za Paris Match.

Uvijek je, kaže, nastojala biti optimistična dok se borila s bolešću, a to je postigla zahvaljujući ljudima koji su je podržavali.

"Osjećam se kao mačka koja je već iskoristila nekoliko života", kazala je Kylie, koja je trenutno u vezi sa španskim manekenom Andresom Velencosom.