Showbiz
67

Kylie Jenner otkriva kako da napravite savršen selfie

Klix.ba
Mlađa sestra Kim Kardashian Kylie Jenner je, sa 78,7 miliona pratilaca na Instagramu, neosporna kraljica selfija. A upravo po njima je poznata njena generacija.

Selfie kraljica Kyle otkrila je jednostavna dva koraka koja trebate napraviti da biste imali savršen selfie, a predstavila ih je u video objavljenom na njenoj internet stranici.

Nedavna istraživanja pokazala su da smo toliko opsjednuti savršenim selfieijem da će u prosjeku jedna osoba napraviti 27.500 selfieja u svom životu, a na jedan selfie potrošiti otprilike sat vremena. Uostalom, u 2015. godini više ljudi je stradalo dok su pravili selfie, nego od napada morskog psa.

Prema Kylie, prvi korak je presudan, a to je vrijeme kada postavljate fotografije. Ona svaki dan izlazi iz kuće oko 4:45 sati da bi uhvatila trenutke toplog večernjeg sunca.

U sunčanoj Kaliforniji, gdje Kyle živi, je to lakše nego u Velikoj Britaniji ili drugim zemljama gdje je rijetko sunčano.

Drugi korak je da nađete svoj ugao.

"Ovo je moj ugao, s desne strane", kaže Kylie koja u videu brzo pomjera glavu i pokazuje da zaista pravi sve selfieje sa glavom nagnutom na desnu stranu.

Ipak, Kylie nije otkrila kako je pronašla svoj ugao, pa je možda jedini odgovor da tražite svoj ugao dok ga ne nađete.