Sramota je suočiti se s javnosti
1

Kristen Stewart se nije pojavila na crvenom tepihu u Londonu

Klix.ba
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica Kristen Stewart još uvijek ne može da se suoči s licem javnosti, nakon što je otkriveno da je prevarila dečka Roberta Pattinsona sa rediteljem Rupertom Sandersom. Naime, ona se nije pojavila ni na premijeri filma "On The Road" u Londonu te su crvenim tepihom prošetale samo njene muške kolege.

Prema pisanju britanskih medija, Stewart je svjesna toga da se osramotila upustivši se u aferu sa oženjenim rediteljem, te još uvijek nije spremna izaći u javnost. Izgleda da se sa cijelom situacijom mnogo lakše nosi njen bivši dečko Pattinson, koji je prije nekoliko dana prošetao crvenim tepihom na premijeri filma "Cosmopolis" u New Yorku, a još je i gostovao u nekoliko emisija na američkim TV stanicama.

Premijeri filma "On The Road" u Londonu prisustvovali su glumci Tom Sturridge, Sam Riley i Danny Morgan, ali su obojica, kako pišu britanski mediji, izgledali poprilično jadno i umorno dok su šetali crvenim tepihom. Jedva da su se uspjeli nasmiješiti fotografima.

Vjerovatno su se osjećali poprilično izgubljeno bez svojih kolegica s kojima su radili na filmu, Kristen Stewart i Kirsten Dunst, objavio je Daily Mail.