Za raskol braka kriv je Humphries
0

Kris je ponižavao Kim i govorio joj da je debela

Sarajevo-x.com
Kim Kardashian se našla na udaru javnosti kada je nakon samo 72 dana braka zatražila razvod od NBA košarkaša Krisa Humphriesa, no prema novim informacijama, za sve je kriv košarkaš i njegovo ponašanje.

Kris ne samo da je zanemarivao svoju suprugu već ju je često vrijeđao na osnovu njenog fizičkog izgleda govoreći da je debela.

"Stalno ju je omalovažavao pred ljudima, govorio joj da je glupa. Bio je uistinu odvratan", kazao je izvor blizak paru.

Kris je navodno želio kontrolirati starletu ponižavajući je. "Jednom joj je rekao da nema nikakav talent i da njena slava neće potrajati", nastavlja izvor.

Košarkaš navodno planira tužiti Kim i tražiti od nje 10 miliona dolara jer mu nije dovoljno platila učešće u jednoj njenoj emisiji.

"On tvrdi da je njegova uloga u showu Kourtney i Kim veća nego što mu je rečeno, ali ustvari je želi tužiti jer je zabrinut da će ga u showu predstaviti u negativnom svjetlu", kaže izvor.

Podsjećanja radi, Kim i Kris su se vjenčali u augustu na luksuznoj ceremoniji koja je koštala desetke miliona dolara, a reality zvijezda je razvod zatražila samo 72 kasnije zbog, kako je navela, "nepomirljivih razlika".