Showbiz
0

Krije li Oprah svoju mračnu stranu?

Sarajevo-x.com
Keifer Bonvillian, bivši borac za ljudska prava kojeg je policija uhapsila pod sumnjom da je iznuđivao novac od Oprah Winfrey, ne odustaje od tvrdnje da kasete koje posjeduje pokazuju "pravu" Oprah, kakvu svijet ne poznaje.

Kiefer Bonvillian bio je uhapšen u maju ove godine pod sumnjom da je tražio od slavne voditeljice Oprah Winfrey 1,5 miliona dolara za kasete koje posjeduje, a koje kompromitiraju njen "humani" rad.

No Bonvillian ne odustaje od svoje priče i još uvijek tvrdi da Oprah kakvu poznaju gledaoci zapravo ne postoji te da ona u svojoj emisiji često laže i da krši osnovna ljudska prava svojih uposlenika.

Bonvillian je najavio da će napisati knjigu na osnovu sadržaja na kasetama koje je snimio tokom razgovora s jednim od uposlenika u Oprahinoj kompaniji. U ponedjeljak je, na svojoj web stranici, objavio nešto od onoga što će biti napisano u knjizi, a što kompromitira rad ove slavne voditeljice, izvještava ABC News.

U knjizi će navodno biti riječi o seksualnim sklonostima Oprah Winfrey, o njenoj vezi sa mužem Stedmanom Grahamom, o navodnom laganju u emisijama, o kršenju ljudskih prava te o stvarnoj podršci koju pruža predsjedničkom kandidatu Baracku Obami.