Indira Vladić Mujkić
0

"Koristim male količine botoksa"

Sarajevo-x.com
Foto: Javno.hr
Foto: Javno.hr
Ne želi izgledati kao Nicole Kidman, ali ipak koristi male količine botoksa, priznala je Indira Vladić Mujkić, pjevačica grupe Colonia, gostujući u RTL-ovoj emisiji 'Exkluziv', prenio je hrvatski portal 'Javno'.

Ne želi biti kao voštana figura, ali male količine botoksa sasvim su prihvatljive za popularnu hrvatsku pjevačicu. Indira je također, kazala kako je prihvatila zdrav način života, a to se najbolje može zaključiti na osnovu toga kako danas izgleda.

Pjevačica grupe Colonia isprobala je nekoliko dijeta, no slabo koja je bila uspješna. Kilogrami su odlazili i vraćali se, no otkako je počela redovno vježbati, Indira ima liniju na kojoj joj mnogi zavide, a kako kaže tajna je u pravilnoj ishrani i vježbanju najmanje četiri puta sedmično.

Na gostovanju u emisiji 'Exkluziv', pjevačica se prisjetila i vremena kada nije imala ni novca niti stilistu, te je za nastupe morala sama kombinirati odjeću, ali upravo u tome je i postojala neka draž, te su se odlično zabavljali.

Iako ima veoma uspješnu karijeru i godine iskustva na sceni, Indira je istakla da joj ne bi smetalo da živi životom domaćice, te ne bi imala ništa protiv toga da bude majka koja kod kuće čisti i kuha.