Showbiz
0

KissCam uhvatila Beckhama i njegovu kćerkicu

Klix.ba
Koliko god da je imao obaveza David Beckham je uvijek pronalazio vremena i za porodicu. Njegova mezimica je zasigurno kćerkica Harper, koja je već dovoljno odrasla da može ići na utakmice sa roditeljima i starijom braćom.

Beckhamovi su prisustvovali hokejaškoj utakmici između Los Angeles Kingsa i San Jose Sharksa. U pauzi utakmice Beckham i njegova kćerkica su pokazali koliko se vole. Naime, na utakmicama u Americi su popularne kamere koje snimaju publiku u pauzama, a potom se na velikom monitoru u dvoranama prikazuje ono što kamera zabilježi. Obično se takozvana KissCam zaustavi na nekom paru, koji se poslije toga mora poljubiti tako da ih vidi cijela dvorana.

Ovog puta kamera se zaustavila na Beckhamu i njegovoj kćerkici, a onda ju je David nježno poljubio u obraz. Preslatka djevojčica se smijala i mahala u kameru kada je vidjela sebe i oca na velikom monitoru.

Prošle godine, također na jednoj od utakmica, kamera se zaustavila na Davidu i njegovoj supruzi Victoriji Beckham, a potom su se njih dvoje poljubili.

Beckhamovi ovih dana uživaju na odmoru, a David je nedavno obznanio kako je odlučio okončati svoju profesionalnu fudbalsku karijeru.